Kurumsal

Hakkımızda

Resim

 

50 YIL ÖNCE PROJE OFİSİ İLE BAŞLADI BU YOLDAKİ SERÜVENİMİZ ...

Mesleki aşkımız ile yoğurduğumuz bilgi ve tecrübemizle, doğru lokasyonlarda oluşturduğumuz nitelikli yapılarımızla fark yarattık, beğenildik, güven kazandık.

Bu süreçte inşa ettiğimiz 3 bine yakın konut ve tesis yüksek prim yaptı, kazandırdı ve bu bize ilk günkü gibi heyecan ve mutluluk veriyor.

En büyük hedefimiz; yıllardır hiç kaybetmediğimiz meslek aşkı ve heyecanımızla oluşturduğumuz projelerimizin sizlere mutluluk ve değer katması...

Bu hevesle, Özsa İnşaat Taah. Ltd. Şti. ile birlikte 15 yıl önce  kurulan Kurucu İnşaat Mühendisi Serhat Öztürk öncülüğünde Retro Yapı, çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.

Retro Yapi Mobilya Dekorasyon Yapı Mühendislik ve Mimarlık San. ve Tic. Ltd. Şti. ile güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacak.

Bugünün ve yarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, sürdürülebilir ve kalıcı, yüksek standartlara sahip, estetik değerleri yüksek yapılar üretmeyi ilke edinen Retro Yapı, insan ile yaşayan ve gerektiğinde onun ihtiyaçlarına göre değişebilen, Türkiye’nin önde gelen marka bayilikleri ile sürdürülebilir mekânlar kurgulama bilinciyle tasarımlarına yön veriyor.

Retro Yapı, yeni fikirler, yaklaşımlar ve materyalleri araştırarak mimari sınırları genişletiyor.

Yenilikçi teknikler, kişiye özel iç planlama ve kusursuz hizmet anlayışımız müşteri sürekliliğimizde önemli rol üstleniyor.

Retro Yapı, hayalinizdeki mekanı gerçeğe dönüştürme konusunda sizlere yardımcı olmak için hizmet vermekte.

Gerek mevcut mekanın tadilat ve yenilenmesi, gerekse yeni bir projenin tüm mimari, mekanik, elektrik uygulama konusunda tecrübeli ekibiyle hizmet vererek projenin istenilen zaman ve kalitede teslimatını sağlıyor.

X